PoliticRezinaSocial

Pe podul de la Rezina au avut loc mai multe altercații. Veteranii nu permit fraudarea alegerilor

Grupuri de veterani monitorizează procesul electoral în mai multe localități din raioanele Criuleni, Dubăsari și Rezina, unde sunt deschise secții de votare pentru locuitorii din regiunea transnistreană.

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Chiril Moțpan, care este prezent la Rezina, a reltata despre o altercație pe podul care unește Rezina cu regiunea transnistreană.

Pe podul de la Rezina au avut loc mai multe altercații. Veteranii nu permit fraudarea alegerilor
Foto: FB/ Elita TV

Pe podul care unește cele două maluri a avut loc o altercație între două grupuri de veterani. Nici nu știu de fapt dacă unul dintre ele era format chiar din veterani, atâta ură deborda din ei față de cei care, teoretic, ar fi trebuit să le fie camarazi de arme.

Am aflat că ar fi fost organizați de autorități pentru a minimaliza efectul prezenței veteranilor războiului de la Nistru. Am reușit să calmăm spiritele. Oricum, se vedea clar că prezența veteranilor descurajează orice intenție de a vicia procesul electoral”, a menționat deputatul.

Pe podul de la Rezina au avut loc mai multe altercații. Veteranii nu permit fraudarea alegerilor
Foto: FB/ Elita TV
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker