Electorala 2020PoliticSocial

Diaspora votează. Care este situația la Iași?

La secția de votare din orașul Iași, România, alegătorii stau în rând mai mult de 3 ore pentru a-și exprima votul. 

Colaboratorul CUVÂNTUL a ajuns la Iași, unde a discutat cu oamenii care stau ore în șir în rând, în frig și ploaie. Oamenii spun ca sunt gata să stea si 4-5 ore pentru a vota, iar frigul nu îi sperie atâta timp cât se decide soarta țării. 

„Am venit de la ora 13 aici și încă stau în rând. E frig, plouă, dar nu cedez. Stau aici mai departe pentru a-mi exprima votul, vreau ca în țara noastră ceva să se schimbe.”

„Sper la o viață mai bună acasă, alături de cei dragi. Vreau să văd în fruntea țării pe cineva capabil să schimbe ceva. Stau aici de 2 ore. Frigul nu mă sperie. Un ceai, o cafea și mergem înainte. Moldova are viitor. „

Precizăm că astăzi, 1 noiembrie,  la urnele de vot sunt așteptați 2 807 182 de cetățeni cu drept de vot, incluși în listele electorale.

Diaspora votează. Care este situația la Iași?
Foto: CUVÂNTUL
Diaspora votează. Care este situația la Iași?
Foto: CUVÂNTUL
Diaspora votează. Care este situația la Iași?
Foto: CUVÂNTUL
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker