Electorala 2020Politic

Usatîi: Am votat pentru ca cei din diasporă să nu-și mai sărute copiii prin skype

Usatîi: Am votat pentru ca cei din diasporă să nu-și mai sărute copiii prin skype.

Politicianul a declarat că a votat astăzi pentru„Republica Moldova fără culioace și scheme”. 

„Am optat astăzi pentru un stat care să aibă grijă de toți cetățenii, de pensioari și de copii. Am votat pentru ca cei din diasporă să nu-și mai sărute copiii prin skype”, a mai declarat Renato Usatâi. 

Usatîi a mai spus că astăzi alături de staff-ul său va monitoriza cum se desfășoară alegerile prezidențiale la secțiile de votare din țată, precizând că pe parcursul zilei va veni cu informații privind intențiile de fraudare a alegerilor la secțiile unde votează cei din stânga Nistrului. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker