Electorala 2020Politic

Ion Ceban: Avem de ales dintre stabilitate și incertitudine, haos

Ion Ceban: Avem de ales dintre stabilitate și incertitudine, haos.

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, și-a exercitat dreptul la vot. Acesta a fost însoțit de soție, iar împreună au declarat că au votat pentru un viitor mai bun acasă. 

„De noi astăzi depinde cum se va dezvolta țara, ce curs de dezvoltare va avea R. Moldova. Avem de ales dintre stabilitate și incertitudine, haos. Eu cred și știu că putem fi uniți pentru R. Moldova. Cei care am rămas acasă avem această responsabilitate în mod sigur. Depinde de noi cum va arăta viitorul”, a declarat Ion Ceban. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker