Electorala 2020Politic

Maia Sandu: Eu am votat pentru ordine în țară, pentru dreptate, pentru bunăstare

Maia Sandu: Eu am votat pentru ordine în țară, pentru dreptate, pentru bunăstare.

Lidera PAS, Maia Sandu, și-a exercitat dreptul la vot. Candidata la președinție a declarat că și-a dat votul pentru o țară mai prosperă, în care oamenii să vrea să trăiască.

Politiciana și-a exprimat optimismul că lucrurile în țară se vor schimba în urma acestui scrutin.

„Eu am votat pentru ordine în țară, pentru dreptate, pentru bunăstare, pentru un stat care să lucreze pentru oameni, care să creeze oportunități de angajare la locuri de muncă bine plătite, acasă. Pentru ca asta să se întâmple e nevoie să aruncăm corupția și incompetența de la Președinție”, a declarat Sandu.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker