Evenimente

Rezultatele Festivalului-concurs ”Dumitru Matcovschi” ediția 2020

Festivalul-concurs de poezie, desen și cântec ”Dumitru Matcovschi”, ediţia a VII-a, în memoria marelui scriitor naţional, academician şi om politic, anul acesta s-a desfăşurat în format online, în perioada 15 septembrie – 15 octombrie.

Concursanţii din diferite raioane ale republicii au depus un filmuleţ cu evoluarea propriu-zisă.

Participanții la concursul de poezie şi cântec au fost divizați în 4 categorii de vârstă: 6 – 12 ani; 13 – 17 ani; 18 – 30 ani şi 31 ani +, iar la categoria “Desen” și “Pictură” – în 2 categorii de vârstă: 6 – 12 ani şi 13 – 17 ani.

În secţiunea “Cântec” juriul a apreciat cu diplome şi premii 20 de concursanţi, majoritatea fiind din raioanele Şoldăneşti şi Anenii Noi.

În secţiunea “Poezie” toţi învingători sunt din localităţile raionului Şoldăneşti, cu premiul I fiind apreciate Victoria Belibov (Răspopeni), Natalia Litvin (Cotiujenii Mari), Alina Dascăl (Sămășcani) şi Svetlana Sula (Răspopeni).

10 persoane s-au învrednicit de diplome şi premii în secţiunea “Desen” şi “Pictură”.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker