Evenimente

Incendiul care a mai luat o viaţă de om

În urma incendiului care s-a produs în dimineaţa zilei de 22 februarie în gospodăria cetăţeanului V. G. din s. Pecişte, raionul Rezina, stăpânul, în vârstă de 84 de ani, a fost găsit mort. Potrivit datelor preliminare, pompierii au ajuns la concluzia că bărbatul ar fi decedat în urma intoxicării cu produse ale arderii.

    Informaţia despre incendiu a fost primită la Secţia Situaţii Excepţionale Rezina la ora 7:03, iar echipajul de pompieri a parcurs cei 33 km până la locul incendiului în 30 de minute. Acolo au stabilit că în odaia de locuit din bucătăria de vară mocneau lenjeria de pat, salteaua şi perna, iar pe podea vecinii deja depistaseră corpul neînsufleţit al stăpânului casei. Pompierii au lichidat incendiul în 14 minute. Cel mai probabil incendiul s-a produs din cauza imprudenţei în timpul fumatului, dar ultimul cuvânt aparţine medicului-legist or, bătrânul locuia singur, suferea de mai multe boli cronice.

V. Lefter, şeful Serviciului Apărare Împotriva Incendiilor şi a Unităţii Salvatori şi Pompieri Rezina

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker