Electorala 2020Politic

Igor Dodon consideră că orice om care nu va fi de acord cu victoria sa este gopnic și bandit

Igor Dodon consideră că orice om care nu va fi de acord cu victoria sa este gopnic și bandit.

Acesta îi numește bandiți și „gopnici” pe cei care vor ieși în stradă să protesteze în cazul victoriei sale la alegerile prezidențiale.

Eu sunt împotriva protestelor masive și destabilizării situației. Eu vreau încă odată să-i preîntâmpin pe oponenții politici sau pe una din oponentele de bază, care cel mai mult vorbește de falsificări în ultimul timp să nu se primească așa, stimată doamnă, fosta colegă de guvernare că dvs o să ieșiți cu declarații frumoase în opinia dvs de proteste pașnice cum spuneți dar în spate o să aveți gopnici și bandiți.

O să știți dvs sau nu, că cei din spate o să vină cu echipe de boevici și o să intre în instituții de stat, dar o să vă utilizeze anume pe dvs, ca fațadă pentru a ascoate lumea în stradă și de a face revanșul oligarhilor”, a declarat Dodon.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker