Evenimente

Primari din regiunea Orhei la Adunarea generală a Asociației Comunelor din România

Câțiva primari din regiunea Orhei, inclusiv Vasile Sârbu (Căzănești), Ion Tulbure (Târșiței), Oleg Gașper (Ivancea) au participat pe 19-22 februarie la cea de-a XX-a sesiune a Adunării generale a Asociației Comunelor din România (A.Co.R), cu ocazia aniversării de 20 de ani a organizaţiei care a avut loc la București.

Delegația primarilor din republica noastră a fost condusă de Tatiana Badan, președinta Congresului Autorităţilor Locale din Moldova. Foto Natalia Petrea.            

La Adunarea generală a A.Co.R. au fost prezenţi peste 550 de primari de comune şi sate din țară, dar şi o delegaţie a Guvernului României în frunte cu prim-ministrul Sorin-Mihai Grindeanu, preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Camerei Deputaţilor Nicolae-Liviu Dragnea.

În agenda Adunării au figurat subiecte legate de activitatea curentă a asociației, propuneri legislative menite să îmbunătățească activitatea APL, alte chestiuni actuale.    

A.Co.R. este o asociație de utilitate publică înființată în anul 1997, una dintre cele patru asociații reprezentative ale autorităților administrației publice locale de peste Prut.

Ion Cernei

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker