Social

Maxim Anghelenici din satul Cobîlea la 100 de ani

Maxim Anghelenici din satul Cobîlea, Şoldăneşti, săptămâna trecută a marcati aniversarea de 100 de ani! 

maxim2 min

Cu  flori și cuvinte frumoase de felicitare (dar și un suport financiar) au venit să-l felicite președintele raionului Nicolae Mîndru și primara satului Angela Ababei.

Maxim Anghelnici se consideră un Om fericit și realizat: împreună cu soția Cristina au crescut și educat 6 copii, după care au urmat nepoți și strănepoți.

Ajuns la acești ani,  poartă cu demnitate pe chip înțelepciune și lumină, iar în suflet putere și credință, calități ce definesc viața  unui om la superlativ. A trecut  prin multe perioade de criză: foametea, deportările, războiul, dar afirmă că credința și frica de Domnul l-au ajutat să învingă. 

Sursa: soldănesti.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker