Social

Alegătorii dintr-o localitate din Bubuieci și Ialoveni, vor vota în corturi la prezidențiale

Alegătorii dintr-o localitate din Bubuieci și Ialoveni, vor vota în corturi la prezidențiale.

Este vorba despre localitatea Bâc, comuna Bubuieci și satul Cirgâleni, raionul Ialoveni.

Aceștia vor vota din corturi, deoarece edificiile în care urmau să fie amplasate secțiile de votare nu întrunesc condițiile necesare de securitate și ar pune în pericol viața și sănătatea publică. 

Astfel, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență urmează să pună la dispoziția autorităților din localitatea Bâc, comuna Bubuieci, și satul Cigârleni, raionul Ialoveni, câte un cort cu lungimea de 6 metri și lățimea de 12 metri, dotate cu echipamente termice și electrice. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker