Util

Horoscop 27 februarie-5 martie

Berbec: Săptămâna ar putea fi presărată cu evenimente mai puțin plăcute în cuplu. Cel mai probabil, te afli într-o dispoziție certăreață și nu reușești să ajungi la un numitor comun cu partenerul. Poate dacă ai privi lucrurile din perspectiva celui drag, ai înțelege care este motivul pentru care spune sau face anumite lucruri.  

Taur: Nu se anunță evenimente notabile pe plan familial și sentimental săptămâna aceasta. În schimb, este posibil să apară fețe noi în cercul tău de prieteni, dar gândește-te că nu toate merită amiciția ta cu adevărat. Unii dintre ei pot încerca să profite de bunătatea ta, deci ai mare girjă-n cine îți pui încrederea. Fii selectiv/ă în acest sens.

Gemeni: Joi și sâmbătă, nu prea reușești să investești suficient timp și energie atât pe plan social, cât și sentimental. Ideea ar fi să-ți organizezi timpul cu înțelepciune. În caz contrar, te-ai putea trezi cu reproșuri din ambele părți. Ai putea, de exemplu, să-l inviți pe cel drag la ieșiri cu prietenii sau viceversa.

Rac: Există riscul ca cei dragi să-ți reproșeze că nu te implici suficient în gospodărie din cauza faptului că ești prea preocupat/ă de ceea ce se întâmplă la muncă sau că nu ai urechi pentru doleanțele și nevoile lor tot din această pricină. Ideal ar fi ca atunci când te întorci de la serviciu să lași problemele de la birou la pragul casei.

Leu: În mai toată această săptămână, relațiile tale cu rudele, fie ale tale, fie ale partenerului, s-ar putea tensiona destul de mult. Tu știi dacă acest lucru se datorează faptului că nu te-ai străduit să menții un contact stabil sau altor chestiuni mai serioase. Ideea ar fi totuși să nu acționezi pripit, ci să te gândești de două ori înainte de a spune sau a face ceva. Unele răni nu se vindecă prea ușor.

Fecioara: Joia și/sau sâmbăta pot veni la pachet cu mult romantism, indiciu cum că viața ta sentimentală se repune pe picioare, cu atât mai mult dacă, de ceva vreme încoace, s-a instalat monotonia în cuplu. Ia-ți prin surprindere partenerul cu un gest frumos. Nu-i nevoie să epatezi cu un cadou scump pentru a-i face ziua mai bună. Fii inventiv/ă. 

Balanţa: În mai toată săptămâna, există riscul ca eventualele șicane dintre tine și unii colaboratori și asociați să degenereze într-un conflict de proporții. De același lucru ai putea avea parte și pe plan sentimental. Dacă tu și partenerul vă-nțepați uneori, s-ar putea ca pe fondul contextului astral de acum să se ajungă la o ceartă destul de aprinsă care să bântuie toată săptămâna. Este în interesul tău să faci în așa fel încât să nu se ajungă la așa ceva. Păstrează-ți calmul și străduiește-te din răsputeri să menții armonia.

Scorpion: Joi și vineri, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul tău general, fapt pentru care atunci ar putea avea loc evenimente notabile în relația cu partenerul. Nu te descărca pe cel drag dacă treci prin momente dificile la serviciu sau pe plan medical. Nu-i nimic rău în a-i spune că ai parte de o perioadă mai complicată, dar nu-l face țap ispășitor pentru problemele cu care te confrunți.

Săgetător: Sâmbătă și duminică, Luna se perindă prin casa cuplului din horoscopul tău general şi ar putea avea evenimente notabile în relația cu partenerul. Dacă acestea nu sunt tocmai plăcute, ține cont că dacă discuți cu partenerul despre ceea ce se întâmplă, lucrurile vor evolua în bine. Străduiește-te să faci în așa fel încât să nu se ajungă la conflicte de proporții.

Capricorn: Există riscul ca atunci când pleci de la muncă să nu reușești să te desparți de problemele de acolo și să le aduci cu tine acasă. Poate dacă te-ai strădui să delimitezi cele două sectoare ale vieții tale, ai reuși să eviți eventualele reproșuri și acuze din partea celor dragi. Nu vă face bine relației să te plângi mereu de ceea ce ți se întâmplă la serviciu. Detașează-te..

Vărsător: Diferențele de mentalitate și prejudecățile ar putea constitui cauza principală a conflictelor dintre tine și cei de lângă tine. Nu-i nimic rău în a dezbate tot felul de lucruri, dar ține cont că nu este decât un pas până la o ceartă. Abține-te și nu ridica tonul, chiar dacă punctele de vedere ale interlocutorilor nu coincid aproape deloc cu ale tale.

Peşti: Starea de bine pe care o ai la sfârșitul acestei săptămâni îţi potențează șarmul și carisma. Așadar, se prea poate ca-n weekend să primești o invitație la o întânire romantică, ceea ce nu sună deloc rău dacă te afli în căutarea unui partener. În cazu-n care ai deja pe cineva, îți pot veni idei despre cum să-l recucerești pe cel drag.

După Astrodex.ro

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker