Electorala 2020Politic

Renato Usatîi, scos forțat de la una dintre întrevederile lui Igor Dodon cu cetățenii

Renato Usatîi a mers la Fălești la una dintre întrevederile lui Igor Dodon cu cetățenii, pentru a-l provoca la dezbateri publice.

Deoarece nu participă la dezbateri și este orașul meu natal, propunem să organizăm dezbateri frumoase”, le-a spus Usatîi cetățenilor.

Usatîi zice că vrea doar să îi adreseze întrebări lui Dodon și că nu este vorba de vreo „provocare”.

Actualul președinte, Igor Dodon, a refuzat însă propunerea lui Usatîi, ba mai mult, acesta a încercat să-l scoată forțat din sală cu ajutorul pazei de stat.

Până la urmă, șeful statului a fost acela care a părăsit sala unde era programată întrevederea cu cetățenii din Fălești.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker