Politic

Alexandru Slusari: Dodon a bătut palma cu Șor în vederea creării unei majorității neoficiale în Parlament

Alexandru Slusari: „Dodon a bătut palma cu Șor în vederea creării unei majorității neoficiale în Parlament și păstrării acestui guvern.”

Alexandru Slusari afirmă că președintele în exercițiu, Igor Dodon împreună cu liderul Partidului Șor, Ilan Șor ar fi „bătut palma” pentru a crea o majoritate neoficială în Legislativ și pentru a „păstra” actual Guvern condus de Ion Chicu. 

„Dodon a bătut palma cu Șor în vederea creării unei majorității neoficiale în Parlament și păstrării acestui guvern, care împinge Moldova spre izolare totală și faliment… Despre lipsa banilor pentru acoperirea deficitului bugetar de aproximativ opt miliarde de lei am relatat recent.

Pot adăuga că pentru anul viitor Guvernul Dodon deja propune reducerea Fondului de subvenționare a agriculturii cu 130  milioane de lei și micșorarea dublă a Fondului de Dezvoltare Regională și Fondului Ecologic, ceea ce în colaborare cu încercarea plafonării taxelor locale și majorării TVA și prețurilor la motorină, va lovi puternic fermierii, satele noastre și autonomia locală. Toate aceste mișcări bugetare se întâmplă pe fundalul campaniei electorale a candidatului-culioc, care promite la dreapta și la stânga tuturor categoriilor sociale sprijinul de zeci de miliarde”, afirmă Slusari.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker