Politic

Eleonora Graur părpsește grupul parlamentar Pro Moldova

Deputatul Eleonora Graur părpsește grupul parlamentar Pro Moldova.

Acesata se alătură colegilor săi, Sergiu Sîrbu și Grigore Repeșciuc, și părăsește grupul parlamentar „PRO MOLDOVA” și formațiunea respectivă, transmite SafeNews.md cu referire la Deschide.md

Dragi prieteni, colegi și toți cei care mi-au fost alături la bine și la greu! După o perioadă de activitate politică fructuoasă, în care, împreună cu colegii mei, am depus eforturi continue pentru a crește un proiect frumos pentru oameni și țară – PRO MOLDOVA, drumurile noastre se despart. Astăzi, mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA.

Am decis că voi reprezenta în continuare interesele cetățenilor, doar în calitate de deputat independent, neafiliat nici unui partid politic. Motive sunt multe și nu cred că acum e necesar să fie enumerate. Îmi exprim regretul și pentru faptul că ostaticul acestei situații jenante a devenit dl Andrian Candu, un politician talentat, care sincer dorește să construiască un partid european și modern, dar nu totul depinde de Dumnealui…”, a scris ea pe pagina sa de Facebook.

Amintim că anterior grupul parlamentar a fost părăsit de Sergiu Sîrbu și Grigore Repeșciuc.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker