Evenimente

Mărţişorul vine la Teleneşti cu spectacole, expoziţii, întâlniri de suflet

În ziua de 1 martie c., la Muzeul de Istorie și Etnografie din Teleneşti va fi inaugurată expoziția-concurs ”Mărțișorul, vestitorul drag al primăverii”, acțiune deja tradițională. În după-amiaza aceleiaşi zile, teleneştenii sunt aşteptaţi la Centrul de Cultură la un spectacol, în cadrul căruia vor fi premiaţi cei mai iscusiţi meşteri de mărţişoare.

După cum a mai concretizat Pavel Casian, șeful Secției Cultură Teleneşti, pentru 2 martie este preconizat un spectacol comemorativ dedicat aniversării de 25 de ani de la demararea Războiului pentru Apărarea Integrităţii şi Suveranităţii Republicii Moldova la Nistru.

Pe 5 martie Centrul filantropic ”Steaua de cristal” organizează spectacolul ”De la inimă la inimă” cu participarea interpreților Anișoara Puică, Gheorghe Țopa, Cătălin Crișan. Iar peste două zile la Teleneşti este preconizat un spectacol dedicat Femeii, cu participarea orchestrei de muzică populară ”Folclor”.

Olesea Cațer, specialistă la Secţia raională Cultură ne-a informat că în toate instituțiile de cultură şi de educaţie din raion vor fi organizate serate, concerte, alte acţiuni dedicate Mărţişorului.

Ion Cernei                                          

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker