Politic

Stoiangolo, despre presupusa implicare a lui Igor Dodon în relațiile cu rușii: PG nu se implică în chestiuni politice

Stoiangolo despre presupusa implicare a lui Igor Dodon cu rușii: „PG nu se implică în chestiuni politice”.

„PG nu se va implica în chestiuni politice, mai ales în perioada electorală. Asta nu înseamnă că noi nu reacționăm la anumite încălcări făcute de politicieni. Dar noi nu credem că prin instrumentul PG trebuie rezolvate problemele politice. Asta e o metodă folosită înainte, PG era un instrument de înlăturare a concurenței politice, economice, etc. Așa ceva nu va mai fi”, a punctat Stoianoglo.

„Nu dispunem de informație că domnul Dodon, în perioada în care a fost președinte, a prezentat anumite materiale. Investigațiile RISE e una jurnalistică. Noi o luăm în considerare, dar acumulăm alte probe”, a mai relatat acesta.

Amintim că săptămâna aceasta au parut mai multe informații precum că Rusia controlează situația politică în Republica Moldova prin intermediul unui „departament moldovenesc”, iar șeful statului, Igor Dodon, este implicat direct în asta.

Vezi și: “Kremlinovici” Igor Dodon. Președintele RM a transmis documente secrete Moscovei

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker