Electorala 2020Politic

Ceban: Cocediu din cont propriu pentru a-l susține pe Dodon

Ion Ceban a anunțat că își ia concediu din cont propriu, pentru a se implica în campania electorală, sprijinindu-l pe Igor Dodon.

Primarul capitalei și-a argumentat decizia prin „dorința de a continua proiectele frumoase la nivel de minicipiu, dar care pot fi realizate doar prin conlucrarea constructivă dintre toate structurile statului”.

Dragi locuitori ai municipiului Chișinău!

Astăzi, împreună cu Igor Dodon, anunț că timp de o săptămână, îmi iau concediu din cont propriu și mă alătur echipei pentru a-l susține pe candidatul independent, Igor Dodon în campania electorală. 

Am decis să mă implic și să îl susțin pe Igor Dodon – o persoană și un lider, pe care îl știu de 20 de ani, care a știut să consolideze o echipă puternică. Am încredere în Igor Dodon și îl susțin în cadrul alegerilor prezidențiale din Republica Moldova, a menționat Ion Ceban.

Alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie. În cursa electorală sunt înscriși 8 candidați.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker