Politic

Dodon a organizat protestul din 2015 din banii lui Plahotniuc

Cel puțin asta susține liderul Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, cât și președintele PN, Renato Usatîi.

„Dvs și Dodon mi-ați confirmat. În momentul în care în stradă erau 100 de mii de oameni, Plahotniuc a simțit cât de mare este pericolul. Atunci i-a chemat pe Dodon și Usatîi și le-a propus să iasă în stradă. Au ieșit în același timp, unii în fața președinției, alții în fața Parlamentului, iar după asta pe 24 aprilie 2016, cum au ieșit împreună, așa au și plecat împreună”, a declarat Andrei Năstase. 

Totodată, Usatîi susține că bani de la Plahotniuc ar fi luat doar Dodon.

„L-am adus pe Dodon să recunoască în fața lui Năstase că lua două milioane de lei pe săptămână de la Plahotniuc. Unul mi-au promis mie, dar eu am refuzat, Dodon a luat. Dodon lua săptămânal câte un milion de lei”, a declarat Usatîi.

Igor Dodon deocamdată nu a comentat aceste declarații. 

În anul 2015 au avut loc proteste de amploare ce au început în primăvară. La manifestații s-au adunat mii de oameni nemulțumiți de anchetarea furtului miliardului și de situația economică din țară.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker