Evenimente

Un șofer din Peresecina a trecut cu mașina peste un pieton ce zăcea pe carosabil

Un bărbat, aflându-se la volanul unui Vaz, a tamponat un pieton ce zăcea pe carosabil.

Potrivit unimedia.info, accidentul s-a produs aseară în jurul orei 20:29, pe strada Ștefan cel Mare, satul Peresecina, raionul Orhei. Potrivit oamenilor legii, în urma impactului șoferul a părăsit locul accidentului.

un sofer din peresenia
 Foto: fb/GBM

Oamenii legii au constatat că automobilul implicat în accident este de marca VAZ 2106, de culoare neagră, care la scurt timp a fost depistat în ograda unor blocuri din apropiere de către angajații INSP.

Totodată, de către grupul operativ al IP Orhei a fost stabilită identitatea și depistat șoferul automobilului care s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 46 de ani. Șoferul a fost supus testului de alcoolemie, iar rezultatul a ieșit negativ.

Pietonul decedat avea vârsta de 53 de ani.

La momentul actual alte circumstanțe se stabilesc

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker