Electorala 2020Politic

Maia Sandu: Voi participa la dezbateri doar cu Igor Dodon. El este singurul cu care vreau să mă bat

Maia Sandu: Voi participa la dezbateri doar cu Igor Dodon. El este singurul cu care vreau să mă bat

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, susține repetat că va participa la dezbateri doar cu concurentul electoral, candidatul independent, susținut public de către PSRM, Igor Dodon. 

Oponentul meu este Igor Dodon și o să merg la dezbateri doar cu el. Sper să-i treacă frica și să vină la aceste dezbateri. În cazul celorlalți candidați, noi luptăm pentru aceleași lucruri și nu ne batem între noi. Eu nu mă cert cu niciun candidat de pe centru-dreapta. Dacă nu vine atunci este un fricos. Eu o să particip la dezbateri dacă va veni și Igor Dodon. El este singurul oponent în această campanie cu care vreau să mă bat”, a declarat Maia Sandu.

Pe 9 octombrie, Maia Sandu, l-a cheamat public pe candidatul independent Igor Dodon la o dezbatere publică, însă acesta a refuzat.

În cursa pentru funcția de președinte al R. Moldova sunt înregistrați opt concurenți electorali, dintre care șapte desemnați de formațiuni politice și actualul președinte al țării în calitate de candidat independent.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker