Social

Ceban împreună cu Dodon la plantat arbori

Primarul capitalei, Ion Ceban a plantat astăzi arbori alături de Igor Dodon.

Ceban spune că nu este o acțiune electorală, întrucât i-a invitat pe toți la acțiune și s-ar bucura să se „alăture și Maia Sandu, Renato Usatîi, Andrei Năstase și ceilalți candidați”.

„Cum poate mai frumos să înceapă o zi de duminica? – cu Campania națională de înverzire a plaiului natal. 

Dis-de-dimineață, împreună cu primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, am participat la evenimentul de lansare a Campaniei de plantare a arborilor, pe teritoriul municipiului Chișinău. 

Salut această inițiativă foarte bună. Fiecare copac plantat astăzi, va face țara noastră mai verde, un mediu mai sănătos”, a scrie șeful statului Igor Dodon, pe pagina sa de Facebook.

„Start campaniei de plantare a arborilor pe teritoriul municipiului Chișinău!Împreună cu președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, funcționari din cadrul Primăriei Chișinău, dar și cu ajutorul mai multor voluntari, care s-au alăturat inițiativei, a menționat Ion Ceban.

Astfel, oraşul Chișinău se alătură campaniei globale „Înverzirea orașelor”, iniţiată de către secretara Comisiei Economice a Organizației Națiunilor Unite pentru Europa.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker