Politic

Năstase: Platforma DA și Andrei Năstase nu vor sta niciodată în genunchi în fața Rusiei

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, afirmă că nu va sta niciodata în genunchi în fața Rusiei și promite că va scoate Moldova din izolarea externă în care se află acum.

Candidatul la prezidențiale spune că se va baza pe principiul egalității atunci când va fi vorba de relații cu Rusia și va pune în aplicare Acordurile de parteneriate strategice cu România și țările europene.

Declarațiile au fost făcute de liderul Platformei DA la o emisiune de dezbateri electorale de la TVR Moldova.

Republica Moldova se află într-o izolare totală, din cauza politicilor și activității diplomatice inexistente. Eu voi scoate țara din izolare, voi pune în aplicare parteneriatul strategic cu toate țările.

Vom avea relații foarte bune cu vecinii noștri Ucraina, dar și cu Belarus și Federația Rusă – relații bazate pe picior de egalitate. Andrei Năstase și Platforma DA nu va sta niciodată în genunchi în fața Rusiei„, a declarat Andrei Năstase.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker