Social

Fostul director al Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, Anatol Ciubotaru, a fost restabilit în funcție

Fostul director al Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga”, Anatol Ciubotaru, a fost restabilit în funcție.

Aceasta prin decizia Curţii Supreme de Justiţie, pronunțată pe 16 octombrie. Astfel, dispoziția Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică în privința medicului a fost anulată, iar el restabilit ca șef din 24 martie.

„Se admite recursul depus de Anatol Ciubotaru. Se casează integral hotărârea din 28 martie 2020 a Curții de Apel Chișinău, în cauza de contencios administrativ la cererea de chemare în judecată depusă de Anatol Ciubotaru. 

…] Se admite integral acțiunea depusă de Anatol Ciubotaru împotriva Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, persoane terțe Andrei Uncuță, IMSP Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” și Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale privind contestarea actului administrativ și restabilirea în funcție”, notează judecătorii în decizie. 

Totodată, este menționat faptul că Anatol Ciubotaru se restabilește în funcție începând cu data de 24 martie, iar dispoziția CNESP în privința sa se anulează.

Cauza a fost examinată de magistrații Tamara Chișca-Doneva, Victor Burduh și Nicolae Craiu, iar decizia este irevocabilă.

Sursa
zdg.md
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker