PoliticSocial

Ambasadorul României în Republica Moldova: „Între COVID-19 și zăpadă, prefer zăpada!

Ambasadorul României în Republica Moldova: „Între COVID-19 și zăpadă, prefer zăpada!

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță, și-a exprimat nemulțumirea și indignarea după ce ieri, cinci autospeciale pentru deszăpezire, oferite de Rusia au defilat prin centru, iar ajutorul umanitar român a fost expus sub podul de la Telecentru.

Donațiile de la Ruși expuse în centru, ajutorul român-sub podul de la Telecentru
Foto: privesc.eu

„Între COVID-19 și zăpadă, prefer zăpada! Am ajuns la această concluzie și după ce am văzut că unii par să acorde mai multă importanță mașinilor de deszăpezire decât ajutoarelor dezinteresate, generoase și necondiționate din partea României sau statelor membre UE, care au constat în echipamente de protecție și medicamente anti-COVID”, scrie ambasadorul pe pagina sa de Facebook.

„Nu știu dacă va ninge în perioada următoare, sau dacă vom avea condiții meteorologice extreme, însă cu siguranță numărul infectaților cu COVID va crește aproape exponențial până la finalul anului, în lipsa unor măsuri și comportamente responsabile. Soluția la nivel personal este nu să vă ascundeți sub „pod”, ci să purtați mască în mod corect. Pandemia va trece, altele…”, a menșionat Ioniță.

ajutpr
Foto: zdg.md

Amintim că ieri, în țară au ajuns cele de cinci autospeciale pentru deszăpezire și întreținerea infrastructurii rutiere din orașul Chișinău. Autospecialele au fost donate de Federația Rusă. Tehnica a defilat chiar pe bulevardul Ștefan cel Mare, având steagul Rusiei la oglinzile retrovizoare.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker