Evenimente

Salariile asistenților sociali vor fi majorate cu 20%

Cabinetul de Miniștri a aprobat, în ședința de miercuri, majorarea cu 20% a salariilor asistenților sociali comunitari, începând cu 1 ianuarie 2017.

Potrivit serviciului de presă al Guvernului, de salarii mai mari vor beneficia cei peste 1150 de asistenţi sociali comunitari care activează în Republica Moldova.

Modificările și completările la Hotărârea Guvernului „Cu privire la condițiile de salarizare a personalului din unitățile bugetare” reglementează modul de acordare a premiilor pentru întreg personalul instituției, până în prezent acesta fiind stabilit doar pentru conducător. Premiile vor fi achitate din contul economiei mijloacelor destinate retribuirii muncii, iar cuantumul unui premiu unic nu poate depăși salariul de funcție al angajatului.

Sursa foto: Infotag

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker