Electorala 2020Politic

Principala realizare a lui Dodon în 4 ani de mandat- Vizitele masive în teritoriu

Vizitele masive în teritoriu printre principalele realizări pe care Dodon le-a înregistrat în 4 ani de mandat.

Dodon susține că „vizitele masive în teritoriu, inițiativele sociale, demiterea fostului Guvern condus de democratul Pavel Filip, restabilirea dialocului cu Federația Rusă și restabilirea dialogului cu regiunea transnistreană” sunt principale cinci realizări pe care le-a înregistrat în 4 ani de mandat în calitate de președinte al R. Moldova.

Prima realizare este dialogul cu cetățenii. În această perioadă, în timpul mandatului am fost în 600 de localități, niciun președinte nu a mers atât de activ în teritoriu și nu avut așa dialog cu oamenii. Eu cred că aceasta este prima realizare. 

A doua realizare importantă sunt inițiativele sociale pe care am putut să le promovez. Sunt toate acele inițiative sociale cu care am venit către oameni.

A treia realizare – noi am reușit să dăm jos un guvern și un regim oligarhic în luna iunie anul trecut. L-am dat jos pe Plahotniuc. Este o realizare a echipei noastre. 

A patra realizare este restabilirea unei politici externe echilibrată și în special mă refer la faptul că am reușit să restabilim relațiile de prietenie strategică cu Federația Rusă. Nu am înrăutățit relațiile cu Uniunea Europeană, am continuat integrarea europeană, continuam implementarea Acordului de asociere cu UE, dar în același timp am reușit să restabilim relațiile cu Federația Rusă. 

A cincea realizare este restabilirea dialogului cu cei din stânga Nistrului, cu conducerea regiunii transnistrene. În acești patru ani, am avut opt întrevederi cu Krasnoselski, vă amintesc că niciun președinte, din 2003 încoace, nu a avut un dialog atât de frecvent. Noi am reușit să rezolvăm unele probleme care nu s-au hotărât zeci de ani, ce ține de terenurile agricole, numerele de înmatriculare, deschiderea unui pod, diplomele de învățământ și multe multe alte lucruri”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc pe 1 noiembrie. În cursă s-au înregistrat 8 canditați, printre care și Igor Dodon, candidatul independent, susținut public de către Partidul Socialiștilor din R. Moldova.

Sursa
zdg.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker