Social

O persoană cu febră a fost preluată cu ambulanța chiar din vamă

În punctul de trecere a frontierei Ocnița, a fost depistată o persoană cu febră.

Persoana a fost izolată și a fost solicitată intervenția echipajului medical pentru excluderea riscului de infectare cu noul tip de coronavirus.

Totodată, în ultimele 24 de ore, în Republica Moldova au intrat peste 5000 de persoane, dintre care 3.170 treceri la frontiera moldo-română, 1.079 treceri la frontiera cu Ucraina și 788 treceri aerine. 

10.461 de persoane au fost supuse screening-ului și au fost completate 4.560 de fișe epidemiologice. 

La trecerea frontierei, toți călătorii sunt supuși termometriei și sunt informați despre posibilele amenzile care pot fi aplicate celor care nu respectă măsurile de siguranță în contextul COVID-19.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker