Electorala 2020Politic

Încă un deputat Pro Moldova își anunță susținerea pentru canditata Violeta Ivanov

Sergiu Sîrbu își anunță susținerea pentru canditata Violeta Ivanov.

Anunțul a fost făcut de parlamentar printr-un mesaj postat pe Facebook.

Vorbind despre apelul fostei noastre colege, candidatului partidului Șor Violeta Ivanov, fără a prejudicia în niciun fel decizia partidului pe care, evident o voi respecta, totuși aș dori să mă expun exclusiv din nume propriu ca simplu cetățean.

Cu regret nu avem candidatul nostru, exclus ilegal din cursă.
Doar Violeta Ivanov a solicitat deschis susținere. Restul candidaților nu doar că nici nu cer susținere dar chiar se feresc de noi.

Violeta Ivanov cu colegii au fost unicii care au sărit, solidari, în lupta cu SPP atunci când ziua amiaza mare a fost sechestrat un deputat din Parlament. O cunosc personal pe Violeta Ivanov mai bine de 11 ani, am făcut împreună lucruri bune și o respect ca un bun profesionist.

Eu personal o respect și o susțin pe dna Violeta Ivanov, totodată, având respect și față de alți candidați care doresc binele acestei țări.
De asemenea, voi respecta decizia partidului, iar politic voi acționa doar în baza acestei decizii”
, menționează Segiu Sîrbu.

Amintim că săptămâna trecută, canditata Violeta Ivanov, a făcut un apel prin care a solicitat membrilor și simpatizanților Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Partidului Democrat și Partidului Pro Moldova să o susțină în campania electorală.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker