Social

Igor Șarov: Autoritățile locale practică duble standarde: se iau măsuri drastice în școli și se organizează evenimente cultural-distractive

Igor Șarov: Îndemn autoritățile locale să nu practice duble standarde: pe de-o parte să ia măsuri drastice în școli, iar pe de alta, să organizeze evenimente cultural-distractive.

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Igor Șarov, critică autoritățile municipale pentru modul în care au fost inaugurate ceremoniile de sărbătorire a Hramului Chișinăului.

„Îndemn autoritățile locale să nu practice duble standarde: pe de-o parte să ia măsuri drastice în școli (care pot fi înțelese și care trebuie respectate), iar pe de alta, să organizeze evenimente cultural-distractive, care sunt foarte greu de monitorizat din punctul de vedere al prevenției.

E datoria mea să protejez și cadrele didactice, motiv pentru care nu doresc ca din cauza unor evenimente publice incomplet sau insuficient pregătite și organizate, să avem focare de infecție în instituțiile de învățământ”, susține ministrul Șarov.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker