Electorala 2020Politic

Andrei Năstase îi propune Maiei Sandu să renunțe la cursa electorală și să revină la Blocul ACUM: Maia Sandu nu poate câștiga în fața lui Igor Dodon

Andrei Năstase îi propune Maiei Sandu să renunțe la cursa electorală și să revină la Blocul ACUM: “Maia Sandu nu poate câștiga în fața lui Igor Dodon“.

Totodată, acesta se arată convins că va ieși câștigător dacă Sandu își va declara susținerea.

Solicit doamnei Maia Sandu să pună preț cu adevărat pe cauza noastră națională și să renunțe la cursa electorală pe care, conform tuturor analizelor sociologice, nu o poate câștiga în fața lui Igor Dodon. În egală măsură, îi solicit să mă susțină, cu sinceritate și maximă implicare, pe măsura implicării mele și a colegilor mei din Platforma Demnitate și Adevăr asumată în campania electorală din toamna anului 2016.

Mă angajez public ca imediat după câștigarea alegerilor prezidențiale, având în vedere că cetățenii Republicii Moldova și-au dat votul pentru un proiect de țară modern, de respirație europeană, voi demara procedurile legale și constituționale prin care să constituim o majoritate parlamentară cu desemnarea doamnei Maia Sandu în una din funcțiile centrale ale statului”, se arată în apelul candidatului. 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker