Politic

Voronin, întrebat dacă o va susține pe Violeta Ivanov: A ieșit această padrugă a lui Șor și hai votați-mă

Voronin, întrebat dacă o va susține pe Violeta Ivanov: „A ieșit această padrugă a lui Șor și hai votați-mă„.

În cadrul emisiunii „Secretele Puterii”, Vladimir Voronin a declarat că nu-și va manifesta susținerea în cursa pentru șefia statului pentru fosta sa colegă de partid, Violeta Ivanov.  

„A ieșit această padrugă a lui Șor și hai votați-mă. Aga, zdrasti, s-or duce. De ceva timp încerc să aflu cine dracu ni-o băgat-o mie pe această Ivanov. Nu pot afla. Toți se dau la perete. Dacă „zadnim cislom”, ea era ceam mai primitivă în echipa noastră. Voiam să păstrez spiritul de echipă, dar trebuia fugărită demult. Ea trebuie să ia noli țălîh hren diseatîh % , această Ivanov. Așa merită”, a declarat Voronin.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker