Evenimente

„Fiecare pui are mama lui”

Primăvara a adus zâmbete şi veselie în Instituţia de Educaţie Timpurie ,,Guguţă’’ din oraşul Teleneşti, sensibilizând sufletele mămicilor şi bunicilor la serbarea „Fiecare pui are mama lui”.

Atmosfera magică generată de rolurile originale dramatizate de copii (puişori, vulpe, pisică, căţeluş etc.) a prins culoare şi farmec, datorită muncii mele creative realizată în colaborare cu părinţii şi copiii grupei „Îngeraşii”.

Având ipostaza de soare cu raze educative şi blânde pentru aceşti micuţi, m-am străduit să-i călăuzesc pe drumul trilului primăvăratic în ritmuri muzicale. Astfel cântecele interpretate de copii la serbare: „Primăvara”, „Vine-n ţară Mărţişor”, „Mama” ş.a. au topit prin inocenţă sufletele tuturor spectatorilor.

Punctul culminant al activităţii l-a constituit surpriza pregătită de pici pentru mamele lor — câte un puisor, în acest mod primăvara a început nu doar prin culorile simbolice ale mărţişorului, dar şi cu zâmbetele inocente ale puişorilor şi mămicilor care au participat activ la jocurile distractive.

Aşadar serbarea a avut drept obiectiv redescoperirea şi revalorificarea celor mai scumpe şi iubite fiinţe – copiii, care ştiu să dăruiască căldură, dragoste şi speranţă tuturor.

Aliona Ababii, educatoare, gr. didactic II, Instituția de Educație Timpurie ,,Guguță’’, or.Telenești

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker