Evenimente

Un ofițer de poliție din Telenești a fugit din sala de judecată, în timp ce își primea sentința

Judecătoria Orhei, sediul Telenești, l-a condamnat pe un ofițer al Inspectoratului de Poliţie Teleneşti la cinci ani de închisoare cu executare pentru comiterea excesului de putere.

În timp ce era așteptată escorta să-l preia pe polițist, acesta a reușit să fugă din sediul Judecătoriei și urmează a fi anunțat în căutare.

Potrivit procurorilor, în perioada anilor 2008 – 2011, poliţistul a comis mai multe infracţiuni, printre care depăşirea atribuţiilor de serviciu cu aplicarea violenţei, abuz de serviciu, ameninţarea unei persoane cu funcţie de răspundere, amestecul în înfăptuirea justiţiei şi tortură.

Pe lângă cei cinci ani de închisoare, polițistul nu va mai avea dreptul de a ocupa anumite funcţii în MAI pe un termen de cinci ani.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker