Politic

Un activist al Platformei DA ar fost bătut de „bodyguarzii președintelui în exercițiu, Igor Dodon”

Un activist al Platformei DA din satul Caplani, raionul Ștefan Vodă ar fi fost bătut de „bodyguarzii președintelui în exercițiu, Igor Dodon” (Serviciul de Protecție și Pază de Stat).

sta o spune vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari. Politicianul afirmă că bărbatul care ar fi fost agresat, ar fi venit la o întâlnire pe care a organizat-o candidatul la prezidențiale, pentru ai adresa mai multe întrebări. 

Slusari nu a precizat când a avut loc incidentul.

„Așa vorbesc bodygarzii lui Dodon, plătiți din banii noștrii, cu oamenii incomozi ! Pumnul este cel mai puternic argument electoral al fostului președinte. Toată vina acestui pensionar și activistul al Platformei DA din satul Caplani, raionul Ștefan Vodă constă în faptul că dumnealui a vrut să asiste la întâlnirea cu Igor Nicolaevici și să-l întrebe de unde găsește dânsul atâtea culioace și dacă banii de acolo nu sunt sustrași din buzunarele poporului, care după patru ani de mandatul lui Dodon a devenit și mai sărac. Doar pentru încercare de a participa la întrunirea cu mister culioc, bătrânul a fost bătut și umilit. Cel mai probabil, azi domnul va fi internat”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook. 

Contactați de jurnaliști, reprezentanții SPPS au zis că nu cunosc nimic despre acest incident.

Sursa
agora.md
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker