Politic

Un activist al Platformei DA ar fost bătut de „bodyguarzii președintelui în exercițiu, Igor Dodon”

Un activist al Platformei DA din satul Caplani, raionul Ștefan Vodă ar fi fost bătut de „bodyguarzii președintelui în exercițiu, Igor Dodon” (Serviciul de Protecție și Pază de Stat).

sta o spune vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari. Politicianul afirmă că bărbatul care ar fi fost agresat, ar fi venit la o întâlnire pe care a organizat-o candidatul la prezidențiale, pentru ai adresa mai multe întrebări. 

Slusari nu a precizat când a avut loc incidentul.

„Așa vorbesc bodygarzii lui Dodon, plătiți din banii noștrii, cu oamenii incomozi ! Pumnul este cel mai puternic argument electoral al fostului președinte. Toată vina acestui pensionar și activistul al Platformei DA din satul Caplani, raionul Ștefan Vodă constă în faptul că dumnealui a vrut să asiste la întâlnirea cu Igor Nicolaevici și să-l întrebe de unde găsește dânsul atâtea culioace și dacă banii de acolo nu sunt sustrași din buzunarele poporului, care după patru ani de mandatul lui Dodon a devenit și mai sărac. Doar pentru încercare de a participa la întrunirea cu mister culioc, bătrânul a fost bătut și umilit. Cel mai probabil, azi domnul va fi internat”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook. 

Contactați de jurnaliști, reprezentanții SPPS au zis că nu cunosc nimic despre acest incident.

Sursa
agora.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker