Uncategorized

Dacă Dodon va câștiga alegerile, acesta ar putea crea un culoar de întoarce în țară pentru Vladimir Plahotniuc

Dacă Dodon va câștiga alegerile, acesta ar putea crea un culoar de întoarce în țară pentru fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc.

Declarațiile aparțin analistului politic Anatol Țăranu, care mai spune că fostul lider PDM ar mai deține dovezi împotriva lui Dodon. 

Dacă Dodon va câștiga alegerile, va crea un culoar de întoarcere al lui Plahotniuc sau cel puțin va scădea brusc din elanul organelor de anchetă, ceea ce e foarte important pentru domnul Plahotniuc.

Pentru Dodon este important ca să scadă din intensitate criticile care i se aduceau. Plahotniuc, acest lucru îl cunosc toți, este deținătorul unor materiale explozive. Dacă mai apare ceva de genul „Kuliok” ar putea să pericliteze campania lui Dodon”, afirmă Anatol Țăranu, în cadrul emisiunii „Întreabă Ghețu” de la TV8. 

Anatol Țăranu mai este de părere că presupusa întâlnire dintre Dodon și Plahotniuc ar fi avut loc pentru ca președintele în exercițiu să câștige al doilea mandat de șef al statului. 

Ceea ce ar fi făcut Dodon, mă refer la întâlnirea cu Plahotniuc pe care acuma cu atâta ardoare o discutăm, este nimic altceva decât o tactică judicioasă pe care o aplică Dodon pentru a-și garanta acel adaos în turul doi care poate să-i aducă victoria”, a mai adăugat Țăranu.

Vezi și: PROBE. Dodon totuși s-a întâlnit cu Plahotniuc în Grecia

Sursa
agora.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker