OrheiSocial

Bărbat din Orhei, condamnat la închisoare pentru două tentative de omor la comandă

Bărbat din Orhei, condamnat la închisoare pentru două tentative de omor la comandă

Un bărbat din Orhei, a fost condamnat la 18 ani închisoare pentru două tentative de omor la comandă, produse în raionul Cantemir și municipiul Chișinău, precum și pentru păstrarea ilegală a armei de foc.

Bărbatul are 40 de ani și este originar din Orhei. Acesta a comis infracțiunile în anul 2018, atunci când a fost contractat de alte persoane.

Pentru comiterea infracțiunii din municipiul Chișinău, infractorul a folosit mitralieră-pistol de model „AK-74”, din care a efectuat circa 20 de împușcături în direcția automobilului în care se afla victima.

O altă comandă privind comiterea unui omor viza o persoană din raionul Cantemir. Ambele victime au supraviețuit.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker