Electorala 2020Politic

Igor Dodon: Dodon o să câștige alegerile cinstit, democratic

Igor Dodon: „Dodon o să câștige alegerile cinstit, democratic.”

În timpul ediției „Igor Dodon Răspunde”, o doamnă i s-a adresat actualului președinte cu următorul mesaj: „Vreau să-l rog pe Igor Dodon să se retragă din campania electorală, fiindcă în 4 ani  nu am văzut nimic îndeplinit”.

Actualul președinte a venit imediat cu un răspuns: „Stimată doamnă, dar ce facem cu cei care consideră că am făcut ceva? Șii ei sunt mai mulți. Marea majoritate consideră că Dodon merită să fie președinte. Sunt o parte ca și dvs. care consideră că nu trebuie Dodon să fie președinte”,

„Sau dacă nu corespunde cerințelor, solicitărilor, haideți să-l punem la perete și să-l împușcăm, sau cum? N-o să se retragă Dodon. Dodon o să câștige cel mai probabil ,cinstit, democratic, și o să continuie lucrurile bune”, a încheiat candidatul.

Menționăm că alegerile prezidențiale în R. Moldova vor avea loc pe 1 noiembrie.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker