RezinaSocial

Evenimente dedicate Hramului oraşului Rezina

Cu ocazia Hramului oraşului, pe care rezinenii îl marchează în ziua de 14 octombrie, sub egida Primăriei  vor avea loc câteva evenimente. 

Potrivit programului sărbătorii, confirmat de primarul Simion Tatarov, sâmbătă, 10 octombrie, în piaţa centrală a oraşului se va desfăşura expoziţia de toamnă din cadrul Caravanei „IarmarECO 2020 Rezina”.

Miercuri, 14 octombrie, cu începere de la ora 08.00, în Biserica cu Hramul ”Acoperământul Maicii Domnului” va fi oficiată liturghia dedicată sărbătorii, între orele 10.00 – 11.00 cetăţenii vor depune flori la Stela comemorativă „Rezina oraş”, la Piatra de temelie a oraşului şi la monumentul ”Grănicerilor și eroilor căzuţi în Primul Război Mondial”.

În continuare este preconizată celebrarea familiei Efremov Eugenia şi Ghenadie cu ocazia jubileului de 50 de ani de la căsătorie şi difuzarea unui reportaj muzical. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker