Social

60 de profesori și 40 de elevi, infectați cu COVID-19 într-o singură zi

60 de profesori și 40 de elevi, infectați cu COVID-19 într-o singură zi.

Cifrele au fost enunțate de ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”, de la N4.

Potrivit Vioricăi Dumbrăveanu, de la începutul anului școlar, 289 de elevi au confirmați pozitiv la coronavirus, iar 7854 se află în autoizolare, după ce au contactat cu alți elevi sau persoane care au coronavirus.

Ministra Sănătății a precizat că elevii suspecți la coronavirus trec la regimul online de predare a orelor, iar închiderea școlilor nu este preconizată.

Noi nu am deschis instituțiile educaționale ca să le închidem. În condițiile respective trebuie să asigurăm funcționalitatea școlilor și grădinițelor. Copiii nu putem să-i ținem acasă la infinit. Dar trebuie să respectăm regulile de precauție”, a punctat Viorica Dumbrăveanu.

Sursa
unimedia.info
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker