Evenimente

KGB-ul s-a întors noaptea și a efectuat percheziții ilegale în casa polițistului din Florești

Reprezentanții structurilor de forță” din regiunea transnitreană, s-au întors noaptea în casa angajatului IP Florești și au făcut percheziții.

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne de la Chișinău, prin acțiunile date, așa zișii „angajați ai structurilor de forță”, au încălcat abuziv drepturile omului.

Astfel, Procurorul General Alexandr Stoianoglo, a retras dosarul de ieri inițiat pe faptul răpirii unei persoane și l-a transmis Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.

Amintim că ieri, 7 octombrie, un polițist din cadrul IP Florești a fost răpit de persoane cu cagule pe cap și dus într-o direcție necunoscută. Acesta încă nu a fost găsit.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker