E timpul sa fii activSocial

Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin

Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin

Acesta este titlul prețioaselor cărți ce le-am primit ca donație pentru Liceul Teoretic “Adrian Păunescu” din comuna Căzănești, raionul Telenești de la dna Tatiana Sârbu, băștinașă, absolventă a școlii medii din localitate, actualmente stabilită în Bruxelles, Belgia.

Moldova: oameni, locuri, bucătărie și vin
Mariana Banari, ţinând în mână albumul semnat de Tatiana Sârbu şi editat în condiţii grafice excelente. 

Pentru a câta oară ne surprinde frumos cu atitudinea grijulie față de educație!

Doresc să menționez faptul că, începând cu anul 2014, dumneaei acordă premii bănești pentru șase elevi din treapta liceală și gimnazială, care s-au evidențiat la sfârșit de an școlar cu rezultate frumoase la învățătură, astfel stimulând efortul pentru setea de cunoaștere și rezultatele remarcabile!

Dna Tatiana Sârbu şi-a făcut studiile universitare, doctorale şi postdoctorale în trei ţări: Republica Moldova, România şi Belgia. După absolvirea Facultăţii de Istorie şi Filosofie a Universităţii de Stat din Moldova, apoi ca bursieră a unui master în Studii sud-est europene la aceeaşi universitate, a urmat un al doilea master francofon în științe sociale pe lângă Universitatea din București, unde a fost bursiera Agenţiei universitare francofone.

Parcursul universitar a fost finisat cu obţinerea titlului academic de doctoră în istorie, arheologie şi arte la Universitatea Liberă din Bruxelles (Belgia). După obținerea acestui titlu, a beneficiat de prestigioasa bursă a Fondului Naţional de Cercetare Belgian. Actualmente, este lectoră invitată a Universităţii catolice din Louvain şi cercetătoare științifică în cadrul Laboratorului de antropologie prospectivă al aceleiași universităţi.

Mulțumim, dnă Tatiana, că sunteți cu gândul la noi peste mii de kilometri. Apreciem ceea ce faceți și Vă suntem recunoscători!

Meritați toată considerația pentru faptul că faceți cunoscută lumii Moldova, cu oamenii, locurile, bucătăria și vinul ei extraordinare.

Mariana Banari, directoarea Liceului Teoretic “Adrian Păunescu” din s. Căzănești, raionul Teleneşti

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker