PoliticSocial

Octavian Țîcu, despre răpirea polițistului: Aici ne-a adus prietenia lui Igor Dodon cu separatiștii și forțele ruse din Transnistria

Octavian Țîcu, despre răpirea polițistului: Aici ne-a adus prietenia lui Igor Dodon cu separatiștii și forțele ruse din Transnistria.

Deputatul Octavian Țîcu, vine cu o reacție în urma răpirii polițistului din Florești :„Un cetățean al Republicii Moldova, angajat al organelor de drept constituționale este răpit în plină zi iar noi privim neputincioși. Aici ne-a adus prietenia lui Igor Dodon cu separatiștii și forțele ruse din Transnistria”

Acesta a declarat că va depune o plângere penală pe numele separatistului Vadim Krasnoselski și a directorului instituției de securitate, Valeriu Ghebos.

„În calitate de deputat al Parlamentului R. Moldova voi depune zilele următoare plângere penală pe numele lui Vadim Krasnoselski și directorului MGB de la Tiraspol Valeriu Ghebos.

Este inadmisibil ca separatiștii să ne răpească cetățenii iar Igor Dodon să se pupe cu Krasnoselski și aparatul separatist de la Tiraspol”, a conchis Țîcu.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker