Evenimente

Poliţia interzice vânzarea ghioceilor

Angajații Inspectoratului de Poliție Rezina, în colaborare cu angajații organelor pentru protecția mediului monitorizează activitatea comercianților de flori, pentru a depista și contracara contravențiile care vizează colectarea și comercializarea plantelor rare, cum ar fi ghioceii, anunţă IP Rezina pe pagina sa de pe o reţea de socializare.

Deoarece în perioada 1 martie – 30 aprilie de regulă sunt frecvent depistate cazuri de recoltare și comercializare ilicită a ghioceilor, polițiștii rezineni efectuează zilnic razii în piețe, adiacentul fondului forestier și fâșiile de protecție din preajma orașului Rezina, în scopul neadmiterii colectării și comercializării ilicite a acestor specii de plante.

Poliția atenționează că, cei care rup sau vând plante rare, precum sunt ghioceii, riscă amenzi de până la 2000 de lei.

În imagine: poliţiştii verifică tarabele vânzătorilor de flori de la piaţa din Rezina.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker