EvenimentePolitic

PAS cere explicații de la Igor Dodon în legătură cu răpirea polițistului de la IP Florești

PAS solicită explicații în mod urgent de la Igor Dodon și premierul Ion Chicu în legătură cu răpirea polițistului de la IP Florești .

„Cerem explicații lui Igor Dodon și premierului Ion Chicu cu privire la răpirea polițistului Andrei Amarfi de către forțele de securitate de la Tiraspol. Cum e posibil că un ofițer principal al Serviciului interacțiune comunitară al Secției securitate publică a Inspectoratului de Poliție Florești să fie sechestrat de către regimul de la Tiraspol?

Ce întreprinde președinția și guvernul pentru a-l elibera? Cum a admis guvernarea de la Chișinău ca un cetătean al Republicii Moldova să fie răpit de mascați și să fie dus într-o direcție necunoscută? Cerem urgent explicații. Acest subiect trebuie dezbătut la următoarea sedință a parlamentului, care trebuie să fie convocată cât mai curând în pofida reticenței socialiștilor!”, a scris Mihai Popșoi pe pagina sa de Facebook.

Amintim că astăzi a fost răpit un polițist din cadrul IP Florești. Acesta a fost încarcerat de către câțiva oameni în cagule și dus într-o direcție necunoscută.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker