Evenimente

Ion Chicu a cerut eliberarea polițistului răpit cu orice preț

Răpirea polițistului a fost discutată și la ședința de Guvern. Premierul Ion Chicu a cerut eliberarea acestuia cu orice preț.

 „Am mobilizat toate forțele disponibile. A fost improtant să clarificăm circumstanțele. Este calificată ca o răpire, el fiind acasă, în orașul Camenca, alături de soție și copii. A fost sechestrat de oameni marcați, în uniforme. Presupunem că a fost pornită o acțiune ilegală din partea autorităților neconstituționale din stânga Nistrului.

Am sesizat toate organismele cu care comunicăm pe segmentul transnsitrean. Observatorii militari și grupul de observatori militari au fost sesizați să iasă la fața locului. Deocamdată avem un blocaj. Procuratura întreprinde toate măsurile pentru documentarea cazului, stabilirea circumstanțelor, martorilor. Am discutat cu vicepremiera de reintegrare, încercăm să facem tot posibilul pentru a-l elibera cât mai urgent”, a declarat secretarul de stat de la MAI, Sergiu Golovaci. 

Menționăm că în dimineața zilei de miercuri, 7 octombrie, un polițist din Florești a fost răpit de câteva persoane cu cagule pe cap, îmbrăcați în haine cu inscripția ministerului al securității de la Tiraspol.

Acesta a fost dus într-o direcție necunoscută.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker