Evenimente

Ion Chicu a cerut eliberarea polițistului răpit cu orice preț

Răpirea polițistului a fost discutată și la ședința de Guvern. Premierul Ion Chicu a cerut eliberarea acestuia cu orice preț.

 „Am mobilizat toate forțele disponibile. A fost improtant să clarificăm circumstanțele. Este calificată ca o răpire, el fiind acasă, în orașul Camenca, alături de soție și copii. A fost sechestrat de oameni marcați, în uniforme. Presupunem că a fost pornită o acțiune ilegală din partea autorităților neconstituționale din stânga Nistrului.

Am sesizat toate organismele cu care comunicăm pe segmentul transnsitrean. Observatorii militari și grupul de observatori militari au fost sesizați să iasă la fața locului. Deocamdată avem un blocaj. Procuratura întreprinde toate măsurile pentru documentarea cazului, stabilirea circumstanțelor, martorilor. Am discutat cu vicepremiera de reintegrare, încercăm să facem tot posibilul pentru a-l elibera cât mai urgent”, a declarat secretarul de stat de la MAI, Sergiu Golovaci. 

Menționăm că în dimineața zilei de miercuri, 7 octombrie, un polițist din Florești a fost răpit de câteva persoane cu cagule pe cap, îmbrăcați în haine cu inscripția ministerului al securității de la Tiraspol.

Acesta a fost dus într-o direcție necunoscută.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker