Util

Horoscop 13-19 martie

Berbec: Mai toată săptămâna este despre tine și cel drag. Contextul astral este unul prielnic reconectării pe o frecvență mai profundă. Încercați să petreceți cât de mult timp puteți împreună, mai ales dacă în ultima vreme au intervenit neînţelegeri sau plictiseală. Dacă lăsați suficient de mult unul de la celălalt, cu siguranță situația se va schimba.  

Taur: De miercuri până vineri, reflectorul cosmic se ațintește asupra vieții tale de cuplu. Acum ar fi momentul prielnic să vă deschideți sufletele și să vă împărtășiți gândurile și sentimentele, cu atât mai mult dacă ați trecut de curând printr-o perioadă dificilă. Aveți nevoie să vorbiți unul cu celălalt și să vă sprijiniți dacă au apărut probleme.

Gemeni: Primele și ultimele două zile din săptămână îți aduc în prim plan viața de cuplu și/sau relația cu copiii. Dacă pare că nu mai reușiți să vibrați pe aceeași frecvență, este pentru că ați încetat să vă mai jucați. Reintroduceți elementul-surpriză în fiece interacțiune pe care o aveți și veți vedea că dinamica relațiilor voastre se va schimba.

Rac: De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general. Dacă îți poţi permite să petreci timp cu cei dragi atunci, cel mai bine ar fi să stai mai mult în compania lor. Poate reușiți să ieșiți din localitate și să faceți o activitate sâmbătă care să vă facă plăcere tuturora şi v-ar putea aduce mai aproape.

Leu: Sâmbătă și duminică se arată a fi reușite atât pentru cei implicați într-o relație, cât și în cazul acelora care  caută încă pe cineva. Dacă ți-ai găsit jumătatea, descoperiți ceva nou unul despre celălalt. În cazul în care ai pus ochii pe cineva, acum ar fi momentul ideal să planifici o întâlnire.

Fecioara: În jurul zilelor de luni și vineri, există posibilitatea să apară tensiuni între tine și partener, fapt pentru care se recomandă să lucrați la reabilitarea atmosferei liniștite dintre voi. Evitați să-i implicați pe părinți vineri. Cu toate că sunt bine intenționați, s-ar putea totuși să facă mai mult rău decât bine. Rezolvați-vă problemele singuri. 

Balanţa: De luni începând, dar mai ales sâmbătă, atenția ta ar trebui să fie îndreptată asupra vieții de cuplu. Dacă treci prin momente mai tensionate decât de obicei, încearcă să vezi dincolo de nervi și stresul de moment ale partenerului. După ce se eliberează de nervi, vorbiţi calm despre ceea ce se întâmplă, ajungând la un numitor comun.

Scorpion: De miercuri până vineri, Luna se mișcă prin casa personalității tale, potențându-ți șarmul și carisma. Dacă plănuiești să ieși în lume în acele zile, nu vei duce lipsă de admiratori și oportunități de flirt demne de luat în seamă. În cazul în care vrei să impresionezi vineri, nu alege un cadou costisitor. Dai lovitura cu gestul în sine.

Săgetător: Din câte se pare, astrele nu-ți rezervă prea multe schimbări pe plan intim săptămâna aceasta. Cu toate acestea, s-ar putea ca-n jurul zilei de vineri să apară unele tensiuni între tine și părinți. Acest lucru s-ar putea datora faptului că aveți păreri diferite despre anumite chestiuni și nu reușiți să vă puneți unii în locul altora. Dacă ați face acest lucru, v-ați înțelege.

Capricorn: Începând de luni, Mercur se va afla în casa familiei din horoscopul tău general, creând contextul astral prielnic pentru a comunica mai eficient cu membrii familei, mai ales ai celei de origine. Ideea ar fi să-ncerci să vezi cum se văd lucrurile din punctul lor de vedere pentru a înțelege cum anume puteți ajunge la un numitor comun. Practică ascultarea activă dacă-ți dorești rezultate.

Vărsător: Atmosfera de sâmbătă și duminică depinde cum descurci o situație încurcată vineri în raport cu prietenii. S-ar putea ca aceștia să întârzie să-ți ofere sprijinul de care ai nevoie sau au nevoie să mai fie păsuiți în ceea ce privește returnarea unui împrumut. Rezolvă problema fără a crea altele. 

Peşti: Luni și marți se anunță a avea o însemnătate aparte pe plan sentimental. Caută să stai mai mult alături de persoana iubită pentru a vă reconecta emoțional pe aceeași frecvență. Împărtășiți-vă unul altuia gândurile și sentimentele și vei avea cu siguranță mult de câștigat pe plan sentimental. Vă va face foarte bine să petreceți timp în doi.

Astrodex.ro

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker