Politic

Năstase: Maia Sandu și Dodon, doi candidați pe care i-au împerecheat încă de la debutul acestei veri

Năstase: Am un mesaj pentru Maia Sandu și o întrebare pentru Dodon.

Andrei Năstase, dă asigurări că va onora toate invitațiile de a participa la dezbaterile electorale.

Candidatul Platformei DA la prezidențiale a menționat că, în cadrul dezbaterilor, va avea un mesaj pentru Maia Sandu și o întrebare pentru Igor Dodon.

Abia aștept să particip la dezbaterile electorale alături de Maia Sandu și Igor Dodon, cei doi candidați pe care tot felul de influenseri și sondajele de opinie din Moldova, mincinoase și manipulatorii, așa cum ne-am obișnuit, i-au împerecheat încă de la debutul acestei veri. 

Doamnei Sandu aș vrea să-i spun public ceva foarte important, iar de acum „fostului” președinte Igor Dodon doresc să-i pun o singură întrebare. DOAR UNA. Esențială și lămuritoare pentru întreaga lui existență politică„, a menționat Andrei Năstase.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker