Scrie știrea taSocialTelenești

Pedagogii, omagiați ca întotdeauna de ziua lor

Pedagogii, omagiați ca întotdeauna de ziua lor

Direcția Generală Educație Telenești a rămas fidelă tradiției: în pofida crizei pandemice, pe 5 octombrie, au fost omagiați protagoniștii Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ: educatori, învățători, profesori, manageri școlari în cadrul unei manifestaţii organizată în scuarul din fața clădirii Consiliului Raional.

După ce şefa Direcției Generale Educație, Alina Pascaru, a dat start evenimentului, exprimând cuvinte de gratitudine și considerație protagoniștilor sărbătorii, în scenă au fost invitați, rând pe rând, premianții: Valentin Bogdan, decorat cu Diploma Guvernului Republicii Moldova; Silvia Babără, Pelagheea Isac, Ludmila Stoica, Dumitru Sârbu, Lilia Popa, Svetlana Nicolaev –

decoraţi cu Diploma Ministerului Educației, Culturii și Cercetării şi un şir de alţi pedagogi decoraţi cu Diploma Consiliului Raional și Direcției Generale Educație.

Un moment de înaltă încărcătură emoțională a fost înmânarea unui buchet de flori președintei raionului, Mariana Ombun, care este profesoară de formație.

Vicepreședintele raionului, Alexandru Tăburceanu, a exprimat mulțumiri profesoarelor Valentina Sârbu și Elena Zatic, elevii cărora au obținut performanțe la Olimpiadele şcolare republicane.

Pe tot parcursul evenimentului orchestra instrumentală “Poiana Codrului”, soliștii Lilian Rotaru, Ilie Cazacu, Olesea Cațer au interpretat melodii dedicate pedagogului, care au fost răsplătite cu aplauze îndelungate.

Revelația evenimentului l-a constituit salutul și flashmob-ul pregătite de elevii Liceului Teoretic “Lucian Blaga” din Telenești în frunte cu profesoara Raisa Pântea, dar și expoziția de lucrări ale elevilor Școlii de Arte Plastice din Telenești, directoare Svetlana Caprian.

Diana Ungur, funcționară publică

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker