Scrie știrea taSocialTelenești

Pedagogii, omagiați ca întotdeauna de ziua lor

Pedagogii, omagiați ca întotdeauna de ziua lor

Direcția Generală Educație Telenești a rămas fidelă tradiției: în pofida crizei pandemice, pe 5 octombrie, au fost omagiați protagoniștii Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ: educatori, învățători, profesori, manageri școlari în cadrul unei manifestaţii organizată în scuarul din fața clădirii Consiliului Raional.

După ce şefa Direcției Generale Educație, Alina Pascaru, a dat start evenimentului, exprimând cuvinte de gratitudine și considerație protagoniștilor sărbătorii, în scenă au fost invitați, rând pe rând, premianții: Valentin Bogdan, decorat cu Diploma Guvernului Republicii Moldova; Silvia Babără, Pelagheea Isac, Ludmila Stoica, Dumitru Sârbu, Lilia Popa, Svetlana Nicolaev –

decoraţi cu Diploma Ministerului Educației, Culturii și Cercetării şi un şir de alţi pedagogi decoraţi cu Diploma Consiliului Raional și Direcției Generale Educație.

Un moment de înaltă încărcătură emoțională a fost înmânarea unui buchet de flori președintei raionului, Mariana Ombun, care este profesoară de formație.

Vicepreședintele raionului, Alexandru Tăburceanu, a exprimat mulțumiri profesoarelor Valentina Sârbu și Elena Zatic, elevii cărora au obținut performanțe la Olimpiadele şcolare republicane.

Pe tot parcursul evenimentului orchestra instrumentală „Poiana Codrului”, soliștii Lilian Rotaru, Ilie Cazacu, Olesea Cațer au interpretat melodii dedicate pedagogului, care au fost răsplătite cu aplauze îndelungate.

Revelația evenimentului l-a constituit salutul și flashmob-ul pregătite de elevii Liceului Teoretic „Lucian Blaga” din Telenești în frunte cu profesoara Raisa Pântea, dar și expoziția de lucrări ale elevilor Școlii de Arte Plastice din Telenești, directoare Svetlana Caprian.

Diana Ungur, funcționară publică

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker