Social

COVID-19 a mai luat viața unui medic. Este vorba despre psihiatrul Ivan Dabija

COVID-19 a mai luat viața unui medic. Este vorba despre psihiatrul Ivan Dabija ce activa în cadrul Spitalului de Psihiatrie Bălți .

„Trecerea în neființă a unei persoane este cel mai greu moment din viață. De multe ori este imposibil să scrii mesaje de condoleanțe pentru că oricât de sincere și frumos ar fi concepute ele, nu vor ajuta cu mare lucru: persoana care a plecat în Ceruri nu se va mai întoarce înapoi. 

Am aflat cu durere de trecerea în neființă a medicului psihiatru Ivan Dabija, care a activat în cadrul Spitalului de Psihiatrie Bălți și în acest sens, Colectivul IMSP Spitalului de Psihiatrie aducere Sincere condoleanțe familiei îndurerate, colegilor, pacienților și tuturor care l-au cunoscut!!! Îngerii să-i vegheze drumul lin către Împărăția Cerului. Dumnezeu să îl aibă în paza sa veșnică, de-a drepta Sa pentru totdeauna”, 
este mesajul colegilor.

Până în prezent, în Republica Moldova au decedat 39 de medici.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker